Držte si klobúky! Stone mieri do Vegas.

27. 02. 2019, 06:00 » Informace z klubů - Autor: Denis Masaryk

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Zopár telefonátov, podpisov, a je to na svete. Zaujímavé ako sa dokáže život hokejistu hrajúceho v trápiacej sa Ottawe zmeniť, a to behom pár hodín.

Áno, reč je už o bývalej hviezde Senators Markovi Stoneovi, ktorý ako už určite dobre viete, bude po novom obliekať dres zlatých rytierov z mesta hriechu. Vegas na oplátku poslalo do Ottawy Erika Brämstrôma, Oscara Lindberga a voľbu v druhom kole draftu.

Pri pohľade do štatistík zajasá nejedno srdce fanúšika rytierov. 26- ročný forward bol so 62 bodmi (28+34) v 59 stretnutiach najproduktívnejším hráčom kanadského celku. Tomu zodpovedá aj samotný plat, ktorý činí 7,55 mil. dolárov. To je na tak prínosného hráča určite zhovievavé číslo.

Zaujímavé bude určite aj zloženie útokov. S istotou môžeme povedať, že Mark sa bude objavovať v prvej, prinajhoršom v druhej útočnej formácii. Veľmi zaujímavá by bola spolupráca s Karlssonom a Marchessaultom, no to už necháme na samotného lodivoda Gerarda Gallanta.

Jedno je však isté. Ziskom takej útočnej posily vedenie vicemajstra ligy dokázalo, že aj napriek nie úplne dobrým výkonom v poslednom období, to myslia s útokom na najcennejšiu trofej vážne. Veď čoby aj nie, po zisku Marka Stonea.